Skalbimo mašinos gedimai – kaip jų išvengti?

Kol karantino laikotarpis griežtėja, dalinamės patarimu, kaip prižiūrėti buitinę įrangą, kad jos gedimai nekainuotų visų santaupų! Pasidalinkite šiuo informatyviu pranešimu su savo bičiuliais 🙏

Nors skalbimo mašinos dažnai genda dėl pačios jų darbo specifikos – nuolatinio sąlyčio su vandeniu, pakenkti gali ir žmonių daromos klaidos:

‼ Dažna problema – per mažas arba per didelis skalbiamų drabužių kiekis. Kiekvienoje skalbimo mašinoje rekomenduojama skalbti atitinkamą kiekį drabužių, t.y. atsižvelgti į skalbimo mašinos talpą, kuri išreiškiama kilogramais. Perkrovus skalbimo mašiną galima pažeisti jos būgną ir taip sumažinti jos efektyvumą, o to pasekmės būna prasčiau išskalbti drabužiai ir didesnės elektros energijos sąskaitos.

‼ Skalbyklę dažnai palikus per daug tuščią, tai taip pat gali išbalansuoti jos būgną.

‼ Dėl jos higienos kartais patartina į tuščią mašiną supilti acto butelį ir skalbti kuo aukštesnėje temperatūroje. Tai padės pašalinti blogą kvapą, kalkes ir kitus nešvarumus.

Mes taisome sugedusią įrangą ir karantino metu, nes:

✅ Galime užtikrinti saugų sugedusios įrangos transportavimą iš Jūsų namų į taisyklą su pačiu minimaliausiu kontaktu su Jumis;

✅ Užtikriname detalių pakeitimą su garantija, bei saugiu įrangos transportavimu atgal į Jūsų namus;

✅ Galime suteikti pirminę konsutaciją ir telefonu!