Viryklių gedimai

Dėl kokių priežasčių viryklės neveikia dažniausiai? Šių priežasčių gali būti itin daug, o jas geriausiai išduoda ryškiausi “simptomai”.

Dažniausi viryklės gedimai yra susiję su kaitlente bei orkaite. Kuo anksčiau gedimai bus diagnozuojami – tuo jų tvarkymas bus pigesnis ir greitesnis.Viryklių gedimai yra gana dažnai susiję su dujų nuvedimo įranga. Žinoma, tokiu atveju, kai namuose naudojama dujinė viryklė. Pajutus dujų kvapą – būtina kuo skubiau kreiptis į specialistus, jokiu būdu nebandykite gedimų pašalinti patys.

Buitinės technikos meistai Šiaulių apskrityje dažnai tvarko kaitlentes, kurios netinkamai įkaista. Dėl šio gedimo maisto ruošimas gali trukti itin ilgai. Taip būti neturėtų, tačiau tik po detalios apžiūros galima įvertinti, koks yra gedimas ir kaip jį sutvarkyti.

Dažnas elektrinių viryklių gedimas susijęs su elektronika. Be jos dažniausiai nepavyksta tinkamai nustatyti viryklės programų.

Pastaruoju metu itin dažnai pasitaikantis gedimas – tai suskilęs arba visai sudužęs stiklas. Jeigu kaitlentei yra suteikiama garantija – tokiu atveju inicijuojamas keitimas į naują. Priešingu atveju stiklas keičiamas nauju.

Remontas reikalingas ir tada, kai neveikia degikliai. Jie gali degti labai silpnai arba nedegti visai.

Jeigu neveikia viryklė – siūlome kuo skubiau kreiptis į meistrus. Per ilgai laukus ir naudojus ją tada, kai požymiai rodė, kad kažkas yra ne taip – bloginate situaciją, kol galiausiai viryklė gali tapti nefunkcionali.

Susidūrus su viryklės gedimais, kviečiame susisiekti konsultacijai. Paskambinkite!

Jūsų patogumui – esame pasiekiami 24/7 ⏲ 

Visos mūsų paslaugos